لوگو موبایل آباد
صفحه اصلی موبایل آباد تماس باما

آموزش کامل فلش گوشی هواوی و آنر و آنلاک کردن گوشی های هواوی

آموزش کامل فلش گوشی هواوی و آنر و آنلاک کردن گوشی های هواوی

 

آموزش جامع فلش و آنلاک گوشی‌های هواوی و آنر هواوی به دلیل ارزش خرید بالای گوشی‌هایی که تحت برندهای هواوی و آنر عرضه می‌کند، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در این مقاله به آموزش فلش و آنلاک گوشی‌های این شرکت می‌پردازیم.

هواوی، غول چینی دنیای فناوری است که در سال‌های اخیر نام خود را به عنوان یکی از تولیدکنندگان برتر گوشی هوشمند مطرح ساخته است و نه تنها در بازار گوشی‌های پایین و میان‌رده، بلکه در بازار گوشی‌های پرچمدار نیز تولیدات با ارزشی مانند هواوی P20 پرو را عرضه کرده است. برند اول بازار چین، معمولا گوشی‌های خود را به‌روز نگه می‌دارد؛ اما بسیاری از مواقع انتشار بروزرسانی OTA برای دستگاه‌های این شرکت با تأخیر زیادی همراه است و تمام مناطق به‌صورت همزمان از بروزرسانی‌های هواوی بهره‌مند نمی‌شوند.

خبر خوش این است که شما می‌توانید پیش از انتشار بروزرسانی OTA شخصا نسبت به دانلود و فلش کردن فیرمور منتشرشده اقدام کنید. با این کار می‌توانید قبل از سایر کاربران از جدیدترین ویژگی‌های فیرمور هواوی بهره‌مند شوید. این یکی از مواردی است که فلش کردن گوشی می‌تواند به کمک شما بیاید. مورد مصرف دیگر که از اهمیت بیشتری برخوردار است، زمانی است که گوشی به دلیل دستکاری‌های سیستمی مانند روت کردن یا نصب رام کاستوم دچار مشکلات نرم‌افزاری می‌شود یا اساسا بالا نمی‌آید. در هر دو موقعیت ذکرشده، گوشی باید به نحو خاصی فلش شود و رام اصلی شرکت (استوک) روی آن نصب شود تا مشکل برطرف گردد. در این مقاله ضمن آموزش روش‌های خاص فلش کردن در هر موقعیت، باز کردن بوتلودر گوشی‌های هواوی جهت نصب ریکاوری و رام کاستوم و بستن مجدد آن را نیز به شما آموزش می‌دهیم. آموزش پیش رو می‌تواند برای کسانی که قصد آپگرید، دانگرید، رفع مشکل نرم‌افزاری، نصب رام کاستوم یا برگشت از رام کاستوم به رام استوک را دارند، مفید واقع شود.

 

پیش‌نیازها

1. گوشی با برند هواوی یا آنر

2. حافظه‌ی میکرو SD با حداقل دو گیگابایت فضای خالی

3. شارژ باتری کافی جهت به انجام رساندن فرآیند نصب. پیشنهاد می‌شود میزان شارژ بالاتر از 30 درصد باشد.

4. آپگرید کردن یا ارتقاء نرم‌افزاری ممکن است منجر به پاک شدن داده‌های شما شود. بنابراین، اگر اطلاعات مهمی دارید، توصیه می‌شود قبل از آغاز کار از آن‌ها نسخه‌ی پشتیبان تهیه کنید.

5. در آغاز کار لازم است فیرمور یا همان رام هواوی که در فرمت tar.gz. منتشر می‌شود را آنزیپ کنید و فایل update.app را از آن استخراج کنید. برای این کار به نرم‌افزار winrar یا 7zip نیاز دارید.

6. نصب آخرین نسخه‌ی درایورهای USB. بهتر است HiSuite را از اینجا دانلود کرده و نصب کنید تا درایورها به صورت کامل نصب شوند.

در ادامه به آموزش دو شیوه‌ی فلش کردن معمولی و اضطراری یا نورمال آپگرید و فورس آپگرید می‌پردازیم. فلش معمولی زمانی قابل انجام است که دستگاه راه‌اندازی می‌شود و می‌توان به بخش System Update دسترسی داشت. در مقابل، فلش اضطراری برای مواقعی که گوشی بالا نمی‌آید یا دچار بوت‌لوپ (خاموش و روشن شدن مکرر) شده است کارایی دارد.

 

شاید این مطلب آموزشی مورد توجه شما قرار بگیرد; آموزش : نحوه ساخت تصاویر GIF در داخل تلگرام

 

خدمات ویژه موبایل‌آباد: 

پیک رفت و برگشت رایگان
گارانتی بی قید و شرط تعمیرات
 ضمانت اصالت قطعات 
برای استفاده از این خدمات، درخواست خود را در کادر زیر ثبت کرده
و یا با شماره 43412-021 تماس بگیرید .

 

فلش گوشی‌های هواوی به روش معمولی

 

قبل از شروع کار باید رام یا فیرمور مخصوص گوشی خود را دانلود کنید. برای این کار می‌توانید از اپلیکیشن Huawei Firmware Finder استفاده کنید. جستجوی سریع رام، دانلود پرسرعت و قابلیت آنپک کردن و استخراج فایل UPDATE.APP از قابلیت‌های این اپلیکیشن به شمار می‌آید. پس از دانلود و نصب اپلیکیشن یادشده مراحل زیر را دنبال کنید.

1. هواوی فیرمور فایندر را اجرا کرده و به قسمت Settings رفته و وارد About telefone شوید. مدل گوشی خود را در این قسمت وارد کرده و روی search بزنید.

2. پس از اتمام دانلود، به هر روشی که رام را به دست آورده باشید، باید فولدر dload موجود در آن را که حاوی فایل UPDATE.APP است را به مسیر اصلی کارت حافظه‌ی میکرو اس‌دی خود انتقال دهید. برای این کار با استفاده از winrar یا 7zip، فولدر یادشده را استخراج کرده و آن را به کارت حافظه منتقل کنید.

3. حال، در شماره‌گیر گوشی مقادیر زیر را وارد کنید:

*#*#2846579#*#*

 

آموزش کامل فلش گوشی هواوی و آنر و آنلاک کردن گوشی های هواوی

 

 

در منوی بازشده، ابتدا وارد ProjectMenu شده و سپس روی Software Upgrade بزنید. در این قسمت SDCard Upgrade یا آپگرید از طریق کارت حافظه را تأیید کنید.

4. حالا فایل Update.app را که به کارت حافظه منتقل کرده بودید، انتخاب کنید.

5. صفحه‌ی فرآیند نصب به نمایش در خواهد آمد.

6. تا پایان نصب صبر کنید. وقتی نصب کامل شده و نوار پیشرفت نصب متوقف شود، گوشی به صورت خودکار راه‌اندازی مجدد خواهد شد.

7. چنان‌چه علاوه بر فایل رام فایل دیتا را نیز دانلود کرده و مایل هستید این فایل را هم فلش کنید، ابتدا فایل موجود در پوشه‌ی dload را حذف کنید.

8. حال، می‌توانید دومین Update.app را که از فایل update_data_Xxxxx استخراج کرده‌اید در مسیر فوق، جایگزین فایل قبلی کنید.

9. مراحل 3 تا 6 را مجددا انجام دهید.

فلش گوشی‌های هواوی به روش فورس آپگرید در روش فورس آپگرید یا اضطراری فرض بر این است که عملکرد گوشی مختل شده و سیستم‌عامل در دسترس نیست. بر همین اساس، امکان دانلود رام از طریق اپلیکیشن وجود ندارد. خوشبختانه، هواوی فیرمور فایندر نسخه‌ی ویندوز هم دارد. بنابراین یا می‌توانید از نسخه‌ی ویندوزی نرم‌افزار مذکور استفاده کنید یا طبق روشی که در ادامه گفته می‌شود عمل کنید.

 

 

راهنمای دانلود فیرمور هواوی

 

برای دانلود فیرمور صحیح از اینترنت باید همواره بیلد نامبر فیرمور در حال اجرا روی گوشی را بدانید. به همین جهت توصیه می‌شود به تنظیمات گوشی خود رفته و از قسمت about phone یک اسکرین شات از بیلد نامبر تهیه کرده و آن را نزد خود نگه دارید. برای مثال، بیلدنامبر میت 10 با اندروید 8.0 (BLA- L29 8.0.0.132 (C636 است که با بیلدنامبر میت 10 پرو با همین نسخه از اندروید یکسان است.

گام بعدی تشخیص نسخه‌ی بیلدنامبری است که گوشی شما در حال استفاده از آن است. مثال بالا را به عنوان نمونه در نظر بگیرید؛ اگر نسخه‌ی اندروید، در اینجا 8.0.0، را از بیلدنامبر حذف کنیم و آن را با مدل دستگاه، در اینجا C636 جایگزین کنیم و در نهایت قبل از آخرین بخش اعداد، در اینجا 132، حرف B را اضافه کنیم، نسخه‌ی فیرمور دستگاه شما به دست می‌آید. بنابراین، نسخه‌ی فیرمور دستگاهی که مثال زدیم BLA-L29C636B132 خواهد بود.

پس از آن‌که که نسخه‌ی فیرمور مخصوص دستگاه خود را به دست آوردید، می‌توانید به سایت دیتابیس فیرمورهای هواوی مراجعه کرده و مقدار به‌دست آمده را در قسمت جستجوی آن وارد کنید.

1. با بررسی نسخه‌ی فیرمور و مدل گوشی، فایلی که نام آن حاوی عبارت FullOTA-MF است را پیدا کنید و روی دکمه‌ی Update بزنید تا رام با فرمت zip دانلود شود.

حال می‌توانید با برنامه‌هایی مانند Winrar یا 7zip نسبت به استخرام فایل update.app از رام دانلودشده اقدام کنید.

2. فولدر dload را که حاوی update.app است با رم ریدر به کارت حافظه منتقل کنید.

3. کارت حافظه را در گوشی قرار دهید و مطمئن شوید گوشی خاموش است.

4. حال دکمه‌های افزایش و کاهش صدا را همزمان نگه داشته و همزمان دکمه‌ی پاور را فشار دهید تا گوشی وارد حالت ارتقاء نرم‌افزاری شود.

5. فرآیند فلش آغاز می‌شود و نوار پیشرفت آن قابل مشاهده خواهد بود.

 

 

unlock-huawei--mobileabad

 

6. با اتمام عملیات نصب رام، گوشی به صورت خودکار راه‌اندازی مجدد شده و بالا خواهد آمد.

7. برای نصب فایل دیتا می‌توانید به روش فلش معمولی عمل کنید.

حالت دوم: بدون ریکاوری استوک تا به اینجا در روش‌هایی که مطرح شد، از ریکاوری اصلی هواوی برای نصب رام استفاده کردیم. حال تصور کنید که شما قبلا گوشی خود به منظور نصب رام کاستوم یا فایل‌هایی که باید از ریکاوری نصب شوند، آنلاک کرده و ریکاوری کاستوم نصب کرده‌اید. در این حالت باید از روش دیگری برای بازگشت به رام و ریکاوری استوک استفاده کنید که در ادامه به آن می‌پردازیم.

 

موارد لازم

1. فیرمور هواوی دانلود شده به روش فوق

2. برنامه‌ی Huawei Update Extractor برای ویندوز

3. درایورهای ADB و فست‌بوت

4. برنامه‌ی استخراج فایل Winrar یا 7zip

روش انجام کار

1. به کمک وینرار یا 7zip فایل update.app را از فیرمور استخراج کنید.

2. برنامه‌ی هواوی آپدیت اکسترکتر را نصب و اجرا کنید.

 

unlock-huawei--mobileabad

 

خدمات ویژه موبایل‌آباد: 

پیک رفت و برگشت رایگان
گارانتی بی قید و شرط تعمیرات
 ضمانت اصالت قطعات 
برای استفاده از این خدمات، درخواست خود را در کادر زیر ثبت کرده
و یا با شماره 43412-021 تماس بگیرید .

 

3. به تنظیمات برنامه رفته و تیک گزینه‌ی Verify header checksum را بردارید.

4. روی دکمه‌ی سه نقطه مه روی صفحه‌ی برنامه وجود دارد کلیک کنید و فایل Update.app را به برنامه بدهید.

5. حالا روی دکمه‌ی Extract Selected کلیک کنید تا رام به صورت خودکار به صورت فایل‌های boot.img ،system.img و... ذخیره شود.

 

unlock-huawei--mobileabad

 

6. حال، گوشی را خاموش کنید و با نگه داشتن دکمه‌ی کاهش صدا مجددا آن را روشن کنید. همچنین می‌توانید با نگه داشتن دکمه‌ی کاهش صدا، گوشی را به سیستم وصل کنید. در هر دو حالت، باید گوشی باید به حالت فست‌بوت یا بوتلودر برود؛ در غیر این‌صورت، روش مخصوص بردن گوشی خود به حالت فست‌بوت را در اینترنت جستجو کنید.

7. با ویبره زدن گوشی یا مشاهده‌ی لوگوی اندروید دکمه‌ها را رها کنید.

8. پس از اتصال گوشی به رایانه، یک صفحه‌ی cmd در سیستم خود باز کنید. بهتر است این‌کار را با رفتن به پوشه‌ای که فایل‌های رام با فرمت img در آن قرار دارند انجام دهید؛ به این شکل که، فولدر مذکور را باز کنید و با نگه داشتن کلید شیفت، روی فضای خالی فولدر راست کلیک کنید و Open command prompt را انتخاب کنید.

9. درایورهای ADB و فست‌بوت را نصب کنید و با دستور زیر از اتصال صحیح گوشی و سیستم مطمئن شوید.

fastboot devices

در صورت برقراری اتصال صحیح، باید سریال گوشی شما ظاهر شود.

10. حالا دستور زیر را جهت فلش فایل RAMDISK.img وارد کرده و اینتر بزنید. این فایل شامل سیستم‌عامل بوده و در واقع همان update.app است.

fastboot flash ramdisk ramdisk.img

دستور فوق برای نصب رام اندروید 8 اوریو کافی است؛ اما اگر از رام اندروید 7.0 نوقا هستید باید فایل BOOT.img را استخراج کرده و با دستور زیر فلش کنید.

fastboot flash boot BOOT.img

 

 

آموزش آنلاک گوشی های هوآوی و آنر

روشی که بالاتر جهت نصب رام توضیح داده شد مستلزم آنلاک بودن بوتلودر است. اساسا نصب ریکاوری و رام کاستوم بدون آنلاک بوتلودر میسر نیست. با آنلاک کردن بوتلودر می‌توانید اعمالی مانند روت کردن و نصب ریکاوری و رام کاستوم را انجام دهید. در ادامه به آموزش آنلاک بوتلودر گوشی‌های هواوی و آنر می‌پردازیم.

امروزه، شرکت‌های زیادی مانند سونی، موتورولا، شیائومی و... به کاربران خود اجازه‌ی باز کردن بوتلودر را به صورت رسمی می‌دهند؛ به این شکل که باید ابتدا کد آنلاک از وبسایت رسمی سازنده دریافت شود و سپس با وارد کردن چند کد ساده در فست‌بوت، گوشی آنلاک خواهد شد.

متأسفانه، طبق بیانیه‌ای که هواوی در تاریخ 24 می مصادف با سوم خرداد سال جاری صادر کرد، این شرکت دیگر قصد ارائه‌ی کد آنلاک بوتلودر به کاربران را ندارد. بر اساس این اطلاعیه، هواوی با هدف افزایش امنیت گوشی‌های خود، آن دسته از گوشی‌هایی که پس از تاریخ انتشار اطلاعیه عرضه شوند را آنلاک نخواهد کرد و به سایر گوشی‌ها نیز به فاصله‌ی دو ماه از سوم خرداد دیگر کد آنلاکی تعلق نخواهد گرفت.

 

unlock-huawei--mobileabad

 

بسیاری از کاربران و توسعه‌دهندگان هواوی در حال مذاکره با این شرکت هستند تا غول چینی دنیای فناوری را از این تصمیم خود منصرف کنند؛ اما نتیجه‌ی کار را زمان مشخص خواهد کرد.

با این وجود، اگر پیش از این کد آنلاک دستگاه خود را دریافت کرده‌اید، مشکلی در آنلاک رسمی آن نخواهید داشت. در ادامه به توضیح روش آنلاک رسمی گوشی‌های هواوی و آنر خواهیم پرداخت.

 

آنلاک گوشی‌های هواوی و آنر به روش رسمی

 

از آن‌جایی که در زمان نگارش این مطلب هنوز سه روز تا پایان مهلت تعیین شده توسط هواوی وقت باقی است، ابتدا به آموزش دریافت کد آنلاک از سایت هواوی می‌پردازیم.

پیش‌نیازها

  • دستگاه هواوی یا آنر به همراه کابل USB
  • پیش‌ثبت‌نام در این آدرس
  • نصب درایورهای هواوی
  • نصب درایورهای ADB و فست‌بوت
  • شارژ باتری کافی

پس از اینکه موارد فوق را تهیه کردید، بهتر است از قسمت‌های مهم اطلاعات خود در گوشی بکاپ تهیه کنید.

گام اول:

به این آدرس رفته و اگر از پیش حساب کاربری ندارید، یک حساب کاربری ایجاد کنید. تصویر زیر صفحه‌ی ورود هواوی هنگام درخواست آنلاک بوتلودر را نشان می‌دهد.

 

unlock-huawei--mobileabad

 

گام دوم:

پس از ورود، شرایط و ضوابط آنلاک کردن برای شما به نمایش در خواهد آمد. ضمن مطالعه، روی Next یا Submit کلیک کنید.

گام سوم:

به صفحه‌ای منتقل خواهید شد که اطلاعات زیر در خصوص گوشی از شما خواسته می‌شود.

 

 

  • دستگاه هواوی یا آنر شما در حال اجرای کدام نسخه از EMUI است.
  • دستگاه هواوی یا آنر شما تبلت است یا گوشی هوشمند
  • پروداکت کد

منظور از پروداکت کد، نام تجاری مثل آنر 7 ایکس و آنر 8 نیست. برای اطلاع از پروداکت کد دستگاه خود، وارد تنظیمات دستگاه شده و به بخش About Phone یا درباره‌ی گوشی بروید. در این قسمت می‌توانید کد محصول یا پروداکت کد را مشاهده کنید.

  • شماره سریال محصول یا پروداکت سریال نامبر

در همان صفحه‌ی درباره‌ی گوشی وارد Status شوید. در انتهای این بخش سریال نامبر را مشاهده خواهید کرد.

  • کد IMEI

اگر گوشی شما دو سیم‌کارته است، IMEI مربوط به سیم‌کارت اول را وارد کنید. کد IMEI از طریق شماره‌گیری *#06#* در شماره‌گیر قابل دسترس است.

  • شناسه‌ی محصول

برای پیدا کردن شناسه‌ی محصول یا پروداکت ID، در شماره‌گیر مقادیر زیر را وارد کنید تا شناسه‌ی محصول ظاهر شود.

*#*#1357946#*#*

در نهایت کد احراز هویت موجود در صفحه‌ی سایت را با دقت وارد کرده و روی Commit کلیک کنید.

در پایان کار، یک کد آنلاک که معمولا تعدادی عدد است در اختیار شما قرار می‌گیرد.

 

شاید این مطلب آموزشی مورد توجه شما قرار بگیرد; آموزش ساخت اپل آیدی : برطرف کردن ابهاماتی که در ذهن همه شما وجود دارد، بخوانید و از دست ندهید…

 

خدمات ویژه موبایل‌آباد: 

پیک رفت و برگشت رایگان
گارانتی بی قید و شرط تعمیرات
 ضمانت اصالت قطعات 
برای استفاده از این خدمات، درخواست خود را در کادر زیر ثبت کرده
و یا با شماره 43412-021 تماس بگیرید .

 

آماده‌سازی گوشی قبل از انجام آنلاک

قبل از اینکه گوشی را جهت آنلاک به حالت بوتلودر ببرید باید دو اقدام را انجام دهید.OEM Unlock

1. فعال کردن OEM unlock

2. فعال کردن USB Debugging

فلش گوشی هواوی و آنر

قبل از پرداختن به نحوه‌ی انجام دو مورد فوق، لازم است دقت داشته باشید درایورهای ADB و فست‌بوت نصب باشند.

گام چهارم:

اگر تا کنون درایورهای ADB و فست‌بوت را روی سیستم خود نصب نکرده‌اید، بهتر است به کمک این آموزش نصب درایورهای یادشده را انجام دهید.

برای نصب درایورها می‌توانید از این مقاله کمک بگیرید. گام پنجم:

فعال کردن OEM Unlock مستلزم این است که ابتدا منوی Developer options فعال شود.

برای این‌کار از قسمت تنظیمات به بخش About Phone یا درباره‌ی گوشی رفته و هفت مرتبه قسمت Build Number را لمس کنید. با این‌کار قسمت دولوپر آپشنز در منوی تنظیمات فعال خواهد شد.

گام ششم:

به منوی اصلی تنظیمات برگشته و وارد Developer Options شوید. از اینجا می‌توانید OEM unlock را فعال کنید.

گام هفتم:

در همان مسیر فوق گزینه‌ی USB Debugging را نیز فعال کنید.

گام هشتم:

گوشی را با کابل USB به رایانه وصل کنید. به محض برقراری اتصال، پیغامی روی گوشی ظاهر می‌شود که باید با تأیید آن مجوز برقراری ارتباط ADB بین رایانه و گوشی را بدهید.

نکته: در صورتی که از رایانه‌ی شخصی استفاده می‌کنید، ضمن تأیید می‌توانید تیک always allow یا مجوز دائم به این سیستم را نیز بزنید تا در اتصال‌های بعدی به همین سیستم نیازی به تأییدیه نباشد.

گام نهم:

یک صفحه‌ی cmd در رایانه باز کنید و دستور زیر را جهت بردن گوشی به حالت بوتلودر در آن وارد کنید.

adb reboot bootloader

گام دهم:

پس از اینکه گوشی وارد بوتلودر شد، کافی است دستور زیر را جهت آنلاک یا باز کردن بوتلودر وارد کرده و اینتر بزنید.

fastboot oem unlock <کد آنلاک>

در دستور فوق به جای <کد آنلاک> باید همان پسورد به دست آمده در گام سوم را وارد کنید.

 

فلش گوشی هواوی و آنر

 

با اجرای دستور فوق، پیام درخواست تأیید روی صفحه‌ی بوتلودر گوشی به نمایش در خواهد آمد. از دکمه‌ی افزایش صدا برای انتخاب گزینه‌ی Yes, unlock bootloader به معنی تأیید آنلاک استفاده کنید و سپس دکمه‌ی پاور را فشار دهید تا آنلاک انجام بگیرد.

 

فلش گوشی هواوی و آنر

گوشی در این مرحله ریست شده و تمام اطلاعات پاک می‌شود و بعد راه‌اندازی می‌شود.

حالا بوتلودر گوشی هواوی شما باز است و می‌توانید، روت، ریکاوری، برنامه‌ی پورت شده، رام کاستوم یا هر کاری که نیاز به دستکاری سیستمی دارد را روی آن انجام دهید.

نصب ریکاوری TWRP

برای نصب ریکاوری کاستوم TWRP ابتدا از این آدرس نسخه‌ی مخصوص گوشی خود را پیدا کرده و دانلود کنید. سپس نام فایل را به twrp تغییر دهید و با دستور زیر از بوتلودر آن را روی گوشی خود نصب کنید.

fastboot flash recovery twrp.img

بعد از این که ریکاوری روی گوشی شما نصب شد، می‌توانید گوشی را خاموش کنید و با نگه داشتن همزمان دکمه‌ی افزایش صدا و پاور وارد ریکاوری کاستوم خود شوید.

توجه داشته باشید که باز کردن بوتلودر منجر به ابطال گارانتی می‌شود و خدمات هواوی گوشی شما پذیرش نخواهد کرد. برای حل این مسئله باید مجددا بوتلودر را لاک کنیم.

 

 

بستن مجدد بوتلودر فلش گوشی هواوی

 

برای این که بعد از باز کردن بوتلودر مجددا آن را ببندید، باید پس از بردن گوشی به حالت بوتلودر یا همان فست‌بوت از دستور زیر استفاده کنید.

fastboot oem relock <کد آنلاک>

در این حالت بوتلودر بسته می‌شود؛ اما یک مشکل وجود دارد. خدمات هواوی اگر بخواهد دقیق عمل کنید، متوجه خواهد شد که بوتلودر گوشی قبلا آنلاک شده است. دستور زیر وضعیت باز و بسته بودن بوتلودر گوشی را بررسی می‌کنیم.

fastboot oem get-bootinfo

خواهید دید که وضعیت بوتلودر به جای Locked به معنی بسته، Relocked به معنی مجددا بسته شده درج می‌شود.

برای حل این مشکل باید فایل update.app مجددا فلش شود. این کار با داشتن ریکاوری کاستوم امکان‌پذیر نیست. به همین دلیل، ابتدا باید ریکاوری اصلی هواوی را روی گوشی فلش کنیم.

اگر ریکاوری را به روش فوق ریلاک کرده‌اید، مجددا با وارد کردن دستور آنلاک آن را باز کنید.

با استفاده از Huawei update extractor فایل recovery.img را از فایل update.app استخراج کنید.

گوشی باید با گرفتن دکمه‌ی کاهش صدا و پاور به حالت بوتلودر رفته باشد.

در این حالت با باز کردن یک صفحه‌ی cmd در فولدری که recovery.img در آن قرار دارد، به کمک دستور زیر، ریکاوری استوک را روی گوشی نصب کنید.

fastboot flash recovery recovery.img

حال می‌توانید به روش فورس آپگرید، رام اصلی را روی گوشی فلش کنید تا تمام پارتیشن‌ها مجددا نصب شوند و وضعیت بوتلودر نیز به Locked برگردد. برای اطمینان از این اتفاق از کد بررسی وضعیت بوتلودر که در بالاتر به آن اشاره شد استفاده کنید. توجه داشته باشید این روش ممکن است در بسیاری از گوشی‌های هواوی مخصوصا مدل‌های جدید مؤثر واقع نشود. یکی از راهکارهای دیگر این است که اگر گوشی شما رام مارشمالو دارد، به رام مارشمالو دانگرید کنید، مجددا آنلاک کرده و ریلاک کنید و سپس رام مارشمالو را نصب کنید تا وضعیت به Locked برگردد.

 

نکات مهم درباره تشخیص مرکز تعمیرات موبایل مطمئن

 

با افزایش استفاده از گوشی‌های هوشمند، دست افراد سودجو در حوزه تعمیرات موبایل هوشمند زیاد شده و شما باید حتما برای درخواست خدمات تعمیرات موبایل از مراکز یا تعمیرکاران موبایل به این نکات توجه داشته باشید:
1-خدمات دهنده تعمیرات حتما ضمانت اصالت قطعات داشته باشد.
2-خدمات دهنده تعمیرات حتما ضمانت گارانتی بی قید و شرط داشته باشد.
3-خدمات دهنده مبلغ بیش از عرف را به بهانه داشتن مشکلات دیگر در گوشی از شما دریافت نکند.
همچنین شما می‌توانید درخواست تعمیر موبایل خود را در سایت موبایل‌آباد نیز ثبت کنید تا در اسرع وقت مشکل گوشی شما حل شود.

 

  منبع خبر فلش گوشی هواوی


لینک مقاله کپی شد
میانگین امتیاز این مقاله 0 امتیاز از 5

دیدگاه و امتیاز شما

با بیان دیدگاه و نظرات سازنده خود، ‌موبایل آباد را در جهت ارائه مقالات با کیفیت بالاتر یاری فرمایید.

امتیاز شما

آخرین دیدگاه ها

تصویر کاربر
سجاد
5 سال قبل

سلام ببخشید گوشی هوآوی y300رو فلش زدم و گوشی درست بالا اومده ولی بعضی امکانات مثل پنل بالایی که وای فای و... رو داره نیست و تم موبایل هم قابل تغییر نیست . مشکل کجاست؟

تصویر کاربر
موبایل آباد
5 سال قبل

سلام دوست عزیز وارد وبسایت موبایل آباد بشوید و از بخش ثبت درخواست تعمیرات ، درخواستتون را ثبت کنید . بعد از ثبت درخواست ، کارشناسان موبایل آباد تماس میگیرند خدمتتون و راهنماییتون خواهند کرد . mobileabad.com

تصویر کاربر
محمد مهدی
5 سال قبل

با سلام. بنده گوشی Huawi G700-u10 ای دارم که هی ارور "خدمات Google.Play متوقف شده است" میده. همچنین نه اجازه میده برنامه ای نصب کنم و نه اجازه میده برنامه ای پاک کنم. و هی گوشی خود به خود روشن و خاموش میشه و هر تغییراتی که توش انجام میشه رو به حالت اول برمیگردونه! مثلا اگه حتی تونسته باشی به زور یه برنامه رو پاک کنی هم وقتی ریست میشه میبینی باز برگشتن! یه چیزی عین فریز شدن. حتی خواستم تنظیمات کارخانه رو برگردونم که باز اجازه نداد. خواستم فلش کنم که خیلی ادا داد و اجازه نداد. و برنامه sp flash هی اررو داد. لطفا راهنمایی کنید.

تصویر کاربر
موبایل آباد
5 سال قبل

باسلام و روزبخیر گوشی شما با مشکل نرم افزاری مواجه شده است. تمام این موارد را در فرم ثبت در خواست بالای وب سایت ذکر نمایید. شما می توانید از طریق فرم ثبت درخواست تعمیرات مشکل دستگاه خود را ثبت کنید تا کارشناسان موبایل آباد در کوتاه ترین زمان با شما تماس حاصل نمایند . سپاس از پیام شما ادمین موبایل آباد

تصویر کاربر
محمد
5 سال قبل

سلام اینطور چیزی واسه سونی دارید

تصویر کاربر
کارشناس موبایل آباد
5 سال قبل

باسلام و روزبخیر بله ، می توانید از قسمت بالای سایت ثبت درخواست نمایید و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری را به صورت دقیق ارسال نموده و کارشناسان ما با شما تماس خواهند گرفت. سپاس از پیام شما ادمین موبایل آباد

ثبت درخواست تعمیرات