7 روش افزایش سرعت گوشی های اندرویدی
چرا سرعت عملکرد تلفن هوشمندم پایین می آید؟ چگونه میتوان سرعت آن را بالا برد؟ اینها سوالهایی هستند که ممکن است برای هر کاربری ایجاد شود. بهطورکلی اکثر گوشی های اندرویدی پس از مدتی کار بر روی آن ها، به طور ناگهانی دچار کند شدگی میشوند و عملکرد آنها با کمی اختلال مواجه میشود. در این زمینه دلایل احتمالی زیادی برای کندی گوشی وجود دارد مانند نصب اپلیکیشنهای پس زمینه، پرشدن و گسستگی حافظه، باتری، بروزرسانی سیستم عامل و...
اما خوشبختانه اکثر این موارد قابل پیشگیری و اصلاح هستند و میتوان با استفاده از چند ترفند ساده و کاربردی، به عملکرد گوشیهای اندرویدی سرعت بخشید. پس در ادامه با ما همراه باشید.
پاک کردن حافظه پنهان
حافظه پنهان همانطور که از نامش پیداست، عملیاتی که کاربر در برنامه فعال بوده را به صورت پیش زمینه و پنهان ذخیره ، باعث مصرف بیشتر باتری و در نهایت باعث کند شدن عملکرسیستم نیز میشود. توصیه میکنیم هرچند روز یکبار در بخش تنظیمات رفته و حافظه پنهان گوشیتان را پاک کنید.
راه های افزایش سرعت عملکرد گوشی
• ابتدا در صفحهی نمایش خود وارد بخش Setting یا تنظیمات شوید، سپس به بخش ذخیره سازی یا Storage وارد شوید. نکته: اگر گوشی شما اندروید اوریو یا بالاتر است، میتوانید صفحه تنظیمات مدیریت فایل را هم باز کنید.
• اکنون بر روی cached data کلیک کنید. هنگامی که باکس دیالوگ باز شد، اگر مطمئن به انجام این کار هستید گزینهی OK را بزنید. اکنون حافظهی پنهان گوشی اندرویدی شما پاک شده است؛ این روش میتواند به شدت بر روی سرعت عملکرد گوشی تاثیرگذار باشد.
همین حالا گوشیتو تعمیرکن
بروزرسانی نرم افزارهای دستگاه
معمولا کمپانیهای تولید کننده آپدیتهایی را دربازه زمانی مشخص برای برنامهها ارائه میکنند که به بهبود عملکرد و افزایش بهینه سازی آنها کمک میکند. پیشنهاد میکنیم اگر گوشیتان را طی یک سال گذشته تهیه کرده اید حتما به تنظیمات دستگاه قسمت بروزرسانی سری بزنید و از بابت بروز بودن گوشی اندرویدیتان مطمئن باشید، این مورد میتواند سرعت عملکرد دستگاه شما را تا حد بسیار زیادی افزایش داده وبه توانایی دستگاهتان بهبود بخشد!
برنامه های اضافی در پس زمینه
احتمالا این مورد را قبلا هم شنیده باشید، اما باز هم جالب است بدانید وجود برخی از برنامههای اضافی میتواند هم فضای پس زمینه را اشغال کند و هم سرعت عملکرد گوشی اندروید شما را با اختلال مواجه کند. دراین مورد پیشنهاد میشود در صورتی که به وجود برنامهها در پس زمینه نیازی ندارید ، میتوانید آنها را از صفحهی پس زمینهی گوشی پاک کنید. نگران نباشید! پاک کردن برنامههای اضافی صرفا از صفحهی پس زمینه گوشی حذف میشود. اما در حافظهی داخلی موبایلتان باقی میماند.
عمر باتری گوشی
جالب است بدانید باتری ها هم پیرمیشوند و پس از 2 یا 3 سال استفاده از باتری گوشی، ظرفیت آن ها کاهش مییابد و شاید دیگر توانایی پاسخگوی شارژدهی حتی یک روز کامل را نداشته باشند که این کار باعث داغ شدن گوشی خواهد شد. بهترین و سادهترین راه برای حل این مسئله تعویض باتری است. شما می توانید باتری گوشی خود را پس از 2 یا 3 سال عمر مفید، اقدام به تعویض آن کنید.
فرسودگی حافظه
حافظهها هم مانند باتری های گوشی پا به سن میگذارند؛ موضوع گسستگی که کمی بالاتر اشاره کردیم، میتواند منجر به تشدید این روند شود. با توجه به این موضوع، همواره بخشهای اضافهای در حافظه داخلی وجود دارند که به دلیل از کار افتادن بخشهای قدیمی، قسمتهای جدید آن به کار گرفته میشوند. در نهایت، عمر حافظهی داخلی بستگی به میزان دیتای جدیدی دارد که در آن ذخیره میشود. روی هم رفته، معمولا حافظههای داخلی دو تا سه سال به خوبی جواب میدهند و عمر کلی بسیاری از آنها بین 5 تا 10 سال است و شما چارهای جز تعویض آنها ندارید.
احساس شما نسبت به عملکرد گوشی
یکی از دلایلی که شاید به نظر عجیب باشد، احساس کاربران نسبت به سرعت عملکرد گوشی است. برخلاف گوشیهای قدیمی، امروزه گجتهای جدید سرعت عملکرد بالایی را دارد و معمولا در اوایل استفاده از آنها شاید معضلات و مشکلات به چشم نخورند؛ اما با کارکردن با این گوشیها در طول زمان، توجه کاربر به مشکلات ریز و درشت گوشی جلب شود. به طور کلی گوشیهای هوشمند مانند خرید یک موتور صفر ابتدا سرعت عملکرد خوبی را دارند اما پس از مدتی طی دلایل مختلف از عملکرد آنها کاسته می شود؛ اما برخی دیگر به دلیل امکان فرسوده شدن آنها در طول زمان، چارهای جز تعویض باتری آن ها برای گوشی وجود ندارد.
جمعبندی
درصورتی که گوشی اندرویدی شما با مشکل کندی و سرعت عملکرد مواجه شده است، شما کاربران عزیز میتوانید با استفاده از راهکارهایی مانند تخلیهی حافظهکش، بروزرسانی سیستم عامل و... به سرعت عملکرد گوشی اندرویدی خود سرعت ببخشید. اما درصورتی که گوشی اندرویدی شما با مشکلات سخت افزاری مانند فرسوده شدن باتری، حافظه و مشکلاتی از این قبیل که باعث کندی گوشی اندرویدی شما می شود و نیاز به تعویض دارند نزد یک تعمیرکار متخصص موبایل مراجعه کنید که مرکز تخصصی موبایلآباد بیش از 130 نماینده متخصص و فعال در زمینهی فروش و تعمیرات تلفن همراه در کنار شما است. شما میتوانید در صورت خرابی و تعمیرات گوشی اندرویدی خود، هماکنون به راحتی وارد سایت موبایلآباد شده و ثبت درخواست خود را به صورت آنلاین انجام دهید.
دیدگاه و امتیاز شما
با بیان دیدگاه و نظرات سازنده خود، موبایل آباد را در جهت ارائه مقالات با کیفیت بالاتر یاری فرمایید.